+31(0)611106302 info@iljoeska.nl
Wist u dat onze kittens …
N
Volledig worden geënt, meerdere keren ontwormd én gechipt.
N
Een mooie stamboom krijgen van de Mundikat.
N
In het bezit zijn van een Europees paspoortje met daarin hun gezondheidsverklaring.
N
Worden verkocht met een verkoopovereenkomst met daarin de garantiebepaling.
N
Een goed gevuld kittenpakket meebrengen met voer voor de eerste dagen, speeltjes enz.
N
Opgroeien in de huiskamer daardoor goed gesocialiseerd zijn.

Indien u interesse heeft in een van onze kittens dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze cattery. Wel vragen we om niet die dag ook een andere cattery te bezoeken in verband met eventueel besmettingsgevaar.

Indien u na uw bezoek nog steeds interesse heeft, en er nog even over na wil denken is dat geen probleem. U kunt eventueel een optie nemen op een kitten gedurende 7 dagen. Mocht u daarna besluiten het kitten een liefdevol thuis te willen geven, dan vragen wij u om het reserveringsformulier in te vullen en een aanbetaling te doen van € 150,00. Wanneer de betaling door ons ontvangen is, is het betreffende kitten voor u gereserveerd.

Het liefst zien we onze kittens naar liefhebbers gaan, maar fokkers mogen altijd reageren. Wij hanteren voor fokkers andere prijzen dan voor liefhebbers. De kittens mogen verhuizen vanaf minimaal 14 weken, de kittens krijgen een verkoopovereenkomst mee, welke u vooraf uiteraard heeft kunnen inzien. Kittens welke buiten Nederland verkocht worden aan liefhebbers, worden voor verhuizing gecastreerd.

Daar de Maine Coon een echt gezelschapsdier is, wordt het op prijs gesteld als er een speelmaatje in huis is, dit hoeft echter geen Maine Coon te zijn. Gezondheid staat bij ons voorop en al onze katten worden voorafgaand aan een nestje getest op diverse erfelijke aandoeningen. Al deze testen (fiv/felv, HCM (dna en echo) PKD (dna en echo) Patella Luxatie, SMA, PKdef) mag u uiteraard inzien tijdens het kittenbezoek.

Maine Coon Cattery Iljoeska

Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op;

Share This